Nieuws uit de kraamkamer Thema nestje Tasty

 

06-07-2023 De kittens zijn nu 7 weken oud. Ze groeien goed en zijn dol op het vers vlees wat ze krijgen . Ook eten ze al wat brok en drinken ze nog lekker bij mama. Onze Nacho is iets meer terughoudend als onze Noodles. Hij heeft de hele woonkamer al ontdekt en loopt heerlijk rond in huis. Als Noodles gaat lopen komt onze nacho er ook ergens achteraan maar hij schiet ook als eerste weer terug naar voor in de kamer en achter de bank want daar is het veilig! Dat heeft hij denk ik echt vab dakota terwijl ze ook graag bij ons op de bank komt om te kroelen. Ze is een hele lieve mama. Zo dit was het voor vandaag . Groetjes!
   
15-06-2023 Vandaag zijn de kittens 4 weken oud. Het gaat heel goed met ze en ze hebben afgelopen week voor het eerst wat vers vlees geproeft en ook wat kitten pate van royal canin. Ze moeten nog echt wennen aan de vaste voeding. Omdat ze maar met z'n tweeŽn zijn hebben ze nog melk genoeg bij mama dus is het zelf eten nog niet echt noodzakelijk. Het drinken bij mama is daarom nog hun hoofdvoeding. Ze gaan al wat meer op onderzoek uit en worden graag geaaid door ons. Ook proberen ze al wat te klimmen. We hebben foto's geplaatst op de kittenpagina! Tot de volgende keer!
   
18-05-2023 Vandaag zijn  onze Dakota en Bandit de trotse ouders geworden van Twee kittens . Dakota was in de ochtend wat onrustig en rond half 9 zag ik dat ze persweeŽn had. en kort daarna werd het eerste kitten geboren. Een Fawn tabby met wit katertje met een gewicht van 107 gr. Daarna bleef het een hele tijd rustig . Rond kwart over 11 zag ik dat ze weer persweeŽn had en om 11.28 werd het tweede kitten geboren. Dakota is een wat onrustige mama en wil het liefst achter de bank liggen dus dat hebben we maar toegestaan want anders blijft ze met haar kittens slepen. Als ze groter worden dan gaan ze vanzelf lopen en houd ze ze niet meer achter de bank. De katertjes heten Tasty Noodles Zabaglione en Tasty Nacho Zabaglione. Tot ziens!