Nieuws uit de kraamkamer Thema nestje November Rain
 

01-02-2023 Onze Liv en Luca zijn vandaag 12 weken oud. De komende week gaan ze voor hun tweede enting. Met ruim 9 weken hebben ze hun eerste enting en chip gekregen en dat deden ze super goed. Dus de enting met 12 weken zal ook wel goed verlopen. Hun check-up van de vorige keer was helemaal goed. Luca en Liv blijven hier wonen en gaan 19 Maart voor de eerste keer mee naar show in Panningen. Ik ben heel benieuwd hoe ze beoordeeld worden. Dit is het voor dit nestje. We hebben nog foto's gemaakt en die staan bij de kittenpagina. Groetjes en tot ziens bij de volgende nestjes. 
   
04-01-2023 Daar zijn we weer, na de drukte van de feestdagen. De kittens zijn vandaag al weer 8 weken oud en ze doen het super goed. Ze rennen rond in de woonkamer en zijn flink aan het ontdekken. Volgende week gaan ze voor het eerst mee naar de dierenarts om hun eerste check-up ,enting en chip. Ze zijn ook al goed gewend aan de honden en de kinderen want ze worden regelmatig opgepakt en geknuffeld. Ook weten ze precies wanneer er een bordje vers vlees komt, de afgelopen week klom Luca al via mijn broekspijp omhoog omdat ik vers vlees op het bord aan het doen was in de keuken. Ze zijn echt nergens bang voor en Liv is een heel ondernemende dame. Ook heb ik weer leuke foto's gemaakt van onze schatjes. Kijk maar op de kittenpagina . Tot de volgende keer! 
   
14-12-2022 Vandaag zijn de kittens 5 weken oud. Ze zijn deze week goed gegroeid en hebben weer wat nieuwe smaken van Cosmo blik geproeft. Ze klimmen tot boven op het krabpaaltje en ze weten ook al bovenop de piano kruk te komen. Daar ligt Liv vaak te slapen, lekker hoog. We hebben deze week nog eens goed nagedacht of we voor Luca nog personeel zoeken en daar gaan we voorlopig mee wachten. We gaan kijken hoe hij uitgroeit. We vinden het zelf een heel mooi katertje en als hij zich goed ontwikkelt dan blijft hij hier in de Cattery. We genieten volop van onze kleintjes. Ook heb ik nieuwe foto's gemaakt . Kijk maar snel op de kittenpagina. Tot Ziens! 
   
07-12-2022 Onze kittens zijn vandaag 4 weken oud en ze doen het super goed! Ze zijn goed gegroeid . ze eten al goed vers vlees en patť van Royal Canin. ook gaan ze steeds meer op ontdekking uit in de ren. ze klimmen in hun kleine krabpaaltje en weten al precies hoe alles werkt. we miauwen net zo lang tot ik van iemand aandacht krijg. Ook vinden ze het heerlijk om bij ons op de bank geknuffeld te worden. Ze gaan steeds meer spelen met voorwerpen of met ons dmv een stokje met veren. Super gezellig! Vandaag weer even wat foto's gemaakt voor op de kittenpagina. Tot volgende week! Groetjes
   
30-11-2022 Vandaag zijn de kittens al weer 3 weken oud. Ze zijn ook deze week goed gegroeid maar je merkt aan de gewichten dat ze zelf wat gaan rondlopen waardoor ze niet meer zo veel groeien als in de eerste 2 weken. Mama is ontzettend lief voor haar kids en ze laat ook ons goed toe zodat we de kleintjes kunnen oppakken om te wegen en ze kunnen knuffelen. In de komende week gaan ze uit de kraamkist en kunnen ze in de kittenren zodat ze meer op ontdekking uit kunnen. De nieuwe foto's van de kittens staan weer op de kittenpagina. Tot de volgende keer!
   
23-11-2022 De kittens zijn vandaag 2 weken oud. Ze groeien goed en ook kunnen we nu merken dat ze ons horen. als we voor mama eten in de kraamkist zetten komen ze ook daarheen waggelen en zie je ze omhoog kijken naar ons. Echt zo leuk wat er iedere week weer verandert aan de kleintjes. We hebben vandaag geen foto's gemaakt die komen de volgende week weer. Groetjes! 
   
16-11-2022 De kittens zijn vandaag 1 week oud. Ze hebben hun oogjes al open en zijn allebei goed gegroeid. De gewichten staan in het groeischema. Over een paar dagen gaan ook de gehoorgangen open ( rond de 12 dagen ) en dan gaan ze ook reageren op alle geluiden om hun heen. Furn laat alles super goed toe> Een hele relaxte moeder. Ik doe ze iedere dag wegen en dat vind ze allemaal prima. zelfs als ik ze samen even bij me pak . Nog een week verblijven ze in de kraamkist en daarna ga ik ze een plekje geven in de grote ren want dan gaan ze wat rond waggelen en steeds meer ontdekken vanaf dat ze twee a drie weken oud zijn. Der gebeurt veel in zo'n korte periode bij zo'n klein kitten. Een hele snelle ontwikkeling . Ik heb foto's gemaakt en deze staan op de kittenpagina.Tot de volgende week!
   
09-11-2022 Vannacht om 0.14 u kondigde Furn haar bevalling aan. Daarna duurde het tot ongeveer 5.45u en toen zag ik pers weeŽn . Om 6.35 u werd dan ook het eerste kitten geboren. Een creme katertje van 107 gram werd geboren. Furn begon direct met het verzorgen van het katertje en ging hem droog en schoon likken. Hierna was het even rustig en rond half 8 begon Furn weer persweeŽn te krijgen en om 7.47u werd er een poesje van 117 gr geboren  . Zij heeft de kleur lilac( of fawn) tortie . Dit meisje gaat dan ook waarschijnlijk hier blijven. Nog even kijken hoe ze zich ontwikkeld. daarna bleef het rustig en bleek ook dat de bevalling klaar was. Een klein nestje maar wel beide gezond en een gelukkige mama met haar kleintjes.