Nieuws uit de kraamkamer Thema nestje Oh My God

 

06-10-2023 Vandaag zijn de kittens met mij mee geweest naar de dierenarts voor hun tweede enting. Morgen worden ze 12 weken oud. Ze zijn allemaal voor de tweede keer geŽnt en alles was goed met de mannen en onze dame. Vanaf volgende week gaan ze dan ook weer langzaam hier het huis verlaten. Eerst gaat O'Lilly . Daarna O'Djay na de herfst vakantie en aan het eind van die week gaat ook O'malley verhuizen. Voor onze Ozzy zoeken we nog een goed thuis. Dit was het weer.Tot Ziens! Groetjes van ons.
   
14-09-2023 Onze kittens zijn vandaag bijna 9 weken oud. Ze groeien goed . We zijn vandaag voor het eerst bij de dierenarts geweest en zijn allemaal nagekeken en goed gezond bevonden. Ze hebben allemaal hun eerste enting gehad en zijn vandaag gechipt. Ze vonden het wel allemaal spannend . De reis in de auto was al een beleving op zich want ze zijn daarna bij de dierenarts in de bench in slaap gevallen. Ze werden weer wakker gemaakt voor hun controle en chip en daarbij gilde ze ook met de prikken en toen we thuis kwamen hebben ze van 17 tot 19 u met zijn allen op de krabpaal waar ik ze neergezet heb liggen slapen. Totaal op van alle belevingen van de middag. Even alles weer verwerken. Na 19 u kwam er weer wat leven in de brouwerij en hebben ze samen weer lekker gespeeld. We hebben vandaag ook weer wat leuke foto's gemaakt en die staan op de kittenpagina. Groetjes en tot ziens!
   
26-08-2023 Vandaag zijn de kittens 6 weken oud en ze zijn al volop van alles aan het ontdekken. Ze klimmen al in de krabpaal en springen in de woonkamer van de bank af als ze hun vers vlees op hebben. Ik denk ook dat het niet lang meer duurt dat ze in de kitten ren blijven. Ze beginnen steeds meer te beseffen dat er meer is buiten de ren en dat is heel interessant. Ze eten allemaal goed vers vlees en patť van Royal Canin . Ook eten ze af en toe al wat kittenbrokjes en gaan al netjes naar de kattenbak. Ik heb afgelopen week foto's gemaakt en die staan op de kittenpagina. Tot de volgende keer!
   
12-08-2023 Al weer 4 weekjes oud vandaag! Ze doen het heel goed en beginnen steeds meer rond te lopen en we zijn inmiddels gestart met wat patť vd Royal Canin te geven als eerste vaste voeding. Morgen ga ik ze vers vlees Babypack van Barf laten proeven.Vaak vinden ze dat heerlijk. Ik heb weer leuke foto's gemaakt en die staan op de kittenpagina! Tot ziens!
   
05-08-2023 De kittens zijn vandaag 3 weken oud en zoals ik vorige week al zei was ons meisje niet zo lekker. ze ging spugen en kreeg diaree. Na 2 dagen toch maar even de dierenarts ingeschakeld want ze was inmiddels 18 gr afgevallen doordat ze spuugde en diaree had . Bij de dierenarts heb ik Synulox meegekregen en daarop reageerde ze goed . Ook 2 broertjes kregen dezelfde symptomen dus ook maar de Anti Biotica opgestart. Gelukkig gaat nu weer alles goed en groeien ze weer prima. 
   
29-07-2023 Vandaag zijn de kittens 2 weken oud en ons fawn meisje is niet heel erg fit dus dat moeten we even in de gaten houden. Ze reageren nu op geluid en hebben allemaal de oogjes open. Tot de volgende week!
   
22-07-2023 De kittens zijn nu 1 week oud en ze groeien goed. Vanaf de komende week gaan de oogjes open tussen dag 7 en 10 en rond de 12 dagen gaan ze geluiden horen. Verder is er nu nog niet zo veel te vertellen. Groetjes
   
15-07-2023 Vandaag om 13.50u begonnen de weeŽn bij Fay. Ze was erg onrustig en ging steeds uit de kraamkist. Na heel wat onrust werd om 14.45u het eerste kitten geboren het was een Cinnamon wit katertje van 94 gr. kort daarna om 14.51 werd er een Fawn poesje met een gewicht van 85 gr geboren. Daarna was het even rustig en zag ik dat het eerste katertje een open gehemelte had en dat hij hierdoor niet kon drinken. Dus de dierenarts gebeld om met hem te gaan zodat we hem in konden laten slapen. Om 15.45 werd nummer 3 geboren het was een Cinnamon katertje met een gewicht van 103 gr. Na 45 minuten werd er om 16.28 u een rood katertje geboren met een gewicht van 108 gr. en als laatste om 17.02 werd er nog een Cinnamon wit katertje geboren met een gewicht van 103 gr. Moeder lag er nu tevreden bij en bleef nu ook in de kist liggen. We waren blij dat de andere kittens verder gezond waren en nu weer lekker genieten van dat kleine spul. Tot het volgende nieuws!